W naszym miejscu tworzymy sery z wysokiej jakości mleka, które pochodzi z hodowli naszych krów. Na bazie pełnowartościowego krowiego mleka pasteryzowanego wytwarzamy sery krótko dojrzewające oraz te, które dojrzewają minimum miesiąc czasu. Cały proces produkcji to ręczna praca, dzięki której powstają niepowtarzalne produkty.
Zapraszamy do składania zamówień:
tel: 665 051 300 | e-mail: kontakt@palacmojecice.pl
sery krótko dojrzewające
ser mojęcicki z czosnkiem niedźwiedzim
krążek ok. 250g | 15 zł
ser mojęcicki z czarnuszką
krążek ok. 250g | 15 zł
ser mojęcicki z kozieradką
krążek ok. 250g | 15 zł
ser mojęcicki z pomidorami i bazylią
krążek ok. 250g | 15 zł
ser solankowy | z dodatkiem tymianku i papryki chilli
80 zł / kg
twaróg
36 zł / kg
sery dojrzewające | minimum miesiąc |
gouda mojęcicka
70 zł / kg
popielnik | ser dojrzewający z popiołem |
70 zł / kg
sery długo dojrzewające | minimum 4 miesiące |
alpejski
90 zł / kg
z pieprzem
90 zł / kg
szwajcarski
90 zł / kg
oleje
szalotka | por | wędzone warzywa | imbir i cytryna
26 zł | butelka 250 ml
przetwory
konfitura z czerwonej cebuli | ketchup z buraka
14 zł | słoik 200 ml
konfitura korzenna z suszonych śliwek *(produkt sezonowy)*
16 zł | słoik 200 ml
chleby
pszenny z makiem | żytni | czarnuszka | pszenny z ziemnaiakmi (sezonowy)
16 zł | szt - zapytaj o dostępność